Ansök om skolplats

Ansök om plats för ditt barn

Om ni vill ansöka till vår skola, ber vi att ni fyller i en anmälningsblankett, fyller i all information, skriver på och skickar den till oss. Skriv gärna lite om barnet och dess skolsituation i din ansökan.

Intagning till vår sexårsverksamhet Regnbågen och till första klass

Anmälningsblankett
Skriv ut anmälningsblankett för vår sexårsverksamhet Regnbågen och klass 1 här: Anmälningsblankett Regnbågen och klass 1
Mejla fullt ifylld och påskriven ansökan eller skicka in den till adressen nedan.

Intagning till pågående klass

Anmälningsblankett
Skriv ut anmälningsblankett för pågående klass: Anmälningsblankett pågående klass

Till klass 9 tar vi som regel inte emot nya elever. Endast i undantagsfall tar vi emot elever i åk9.

Skicka ansökan per post
OBS! Märk kuvertet med ”Ansökan”
Rudolf Steinerskolan i Göteborg
Tallhöjden 1

Skicka ansökan per e-post
Skanna in påskriven blankett och skicka den till intagning@steinerskolan.se

Vid frågor om intagningen ring gärna expeditionen på telefon: 031-21 46 32
Telefontid: 10.00-11.00 (mån-tors)

Utanför telefontiderna det går bra att skicka mail till intagning@steinerskolan.se med barnets namn, klass och telefonnummer till vårdnadshavare så att skolan kan ringa upp er som önskar mer information om ansökningsprocessen.

Förtur

Vid intagning till första klass går vi efter anmälningsdatum. Förtur ges till barn som har syskon på skolan.
Till pågående klasser kan förtur ges, om barnet har syskon på skolan eller kommer från en annan waldorfskola.

Välkommen med er ansökan!